Flere resulteter finnes under oppskriften
6 dl eggehvite, ca 6 stk
3 dl sukker
100 g hasselnøttkjerner
1 dl hvetemel
1 1/2 ss kakao
50-100 g mandelspon
Fyll:
3 dl fløte
1 boks aprikoser
50 g kokesjokolade
Visp eggehvitene stive - litt sukker til å begynne med - resten i mot slutten.
Hakk nøttekjernene fint og bland dem i eggehvitemassen sammen med hvetemel og kakao.
Kle en langpanne (30 x 40) med bakepapir og smør godt. Hell massen i langpannen og dryss med mandler på toppen. Stekes i 15-20 minutter ved 175 C. Bruk midterste rille.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake