Flere resulteter finnes under oppskriften
2 egg
120 g sukker
150 g malte mandler eller nøtter
1/2 ts bakepulver
revet skall av 1/2 sitron
8 halve hermetiske pærer, eller lettkokte friske pærer
2 ss skivede mandler
Pisk egg og sukker til eggedosis. Bland malte nøtter og bakepulver og tilsett. Rør alt forsiktig sammen med revet sitronskall. Fyll røren i rund form. Legg på halve pærer og dryss over skivede mandler. Stek kaken på 180 C i ca. 30 minutter på midterste rille.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake