Flere resulteter finnes under oppskriften
225 g smør
175 g sukker
250 g hvetemel
1 ts bakepulver
4 egg
100 g hasselnøtter
250 g rosiner
100 g sukat
100 g svisker
100 g fiken
50 g aprikoser
1/2 dl konjakk
1 dl appelsinjuice
Hakk frukten som er hel. Bland frukten og hell over konjakk og appelsinjuice. La det stå og trekke, gjerne natten over. Rør smør og sukker godt. Bland det tørre og grovhakkede nøtter. Tilsett dette vekselvis med eggene. Rør inn frukthakket.
Fyll i godt smurt form, 3/4 full. Stek kaken på 150 C i 1 1/2 - 2 timer. Avkjøl. Pakk kaken i folie med plast utenpå og oppbevar kjølig. Kaken holder seg i flere uker.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake