Flere resulteter finnes under oppskriften
Bunn:
150 g digestivekjeks
50 g smør
50 g mandler
Fromasj:
5 plater gelatin
375 g gourmet ananas/mandarin ost
3 dl kremfløte
1 liten boks ananas, 4-5 ringer
Pynt:
ananas
mandariner
jordbær
sitronmelisse
Mal kjeks og mandler. Smelt smøret i stekepannen og rist kjeksblandingen lett gyllen. Sett ringen til kakeformen (24 cm i diameter) på fat og trykk den avkjølte kjeksmassen godt utover i formen.
Bløt gelatinplatene i kaldt vann. Mos 3-4 ringer ananas og 2-3 ss mandariner. Tilsett ost og vispet fløte. Rør forsiktig til alt er blandet.
Smelt gelatinen i 1/2 dl kokende varmt vann. Avkjøl litt og rør den i fromasjkremen. hell kremen over kjeksbunnen. La kaken stå i kjøleskapet til fromasjen er helt stiv.
Pynt kaken med ananas, mandariner, jordbær og melisseblader.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake