Flere resulteter finnes under oppskriften
500 g hvetemel
250 g suker
250 g margarin som smuldres i
3 egg
2 ts bakepulver
Sitronkrem:
1 stor kopp vann
1 mindre kopp sukker
saft- og revet skall av 1 sitron
1 liten klump smør
9 emner kjevles til leiver på ca 23 cm i diameter. Stek i ovn og oppbevar sprø.
3 leiver til en kake. Fyll med sitronkrem, glasur eller krem på toppen. Man kan også fylle kaken med aprikos eller eplekompott, eventuelt blande med fløyelskrem dagen før bruk.
Alle ingrediensene til sitronkremen kokes opp. Ta av platen og tilsett 1 ss potetmel rørt ut i et egg.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake