Flere resulteter finnes under oppskriften
2 egg 200 g sukker
1 1/2 dl fløte
125 g smør
125 g tørkede aprikoser
50 g nøtter, hakket
1 1/2 ts bakepulver
1/2 ts vaniljesukker
250 g hvetemel
1 brødform a 1 1/2 liter
Visp egg og sukker til eggedosis. Smelt smøret og bland i fløten. Skjær aprikoser i strimler og hakk nøttene. Bland de tørre ingrediensene med aprikosene og nøttene.
Rør litt av den tørre blandingen og den våte blandingen i eggedosisen hver sin gang.
Smør en form godt og strø den lett med mel. Hell røren i formen og stek kakene ved 180 C i ca. 45 minutter.
Sjekk om kaken er stekt ved å stikke en pinne midt i kaken. Hvis ingenting henger igjen på pinnen er kaken ferdig.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake