Flere resulteter finnes under oppskriften
4 egg
125 g sukker
125 g hvetemel
1 ts bakepulver
Fyll:
3 dl kremfløte
3-4 dl multer
2-3 ss sukker
Pynt:
1 1/2 dl kremfløte
500 g marsipan
noen hele multer
Pisk eggedosis av egg og sukker og vend forsiktig inn hvetemel blandet med bakepulver. Stek bunnen i smurt form, 24 cm i diameter, i nedre del av ovnen ved 175 C i ca 30 min. Avkjøl bunnen.
Del kaken i tre lag og fyll den med pisket krem blandet med multer og smakt til med sukker.
Pisk resten av fløten og bre et tynt lag krem over kaken. Skjær marsipanen i tynne skiver og legg den i taksteinsmønster rundt kaken. Begynn nede langs kanten og avslutt midt på kaken. Bøy gjerne marsipanen til en rosett midt på. Pynt med hele multer.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake