Flere resulteter finnes under oppskriften
50 g mandler
50 g smør eller margarin
65 g sukker
1/2 ss hvetemel
1 ss melk
bakepapir til platen
Glasering:
75 g spisesjokolade
Fyll:
1 1/2 dl kremfløte
konjakk
farin
Skåld og mal mandlene.
Bland samtlige ingredienser til flarnbunnene i en kjele og varm det opp til smøret er smeltet.
Legg røren i to runde, like store kaker på ovnsplaten, med bakepapir på. Stek ved 200 C i ca 8 minutter, til de er lyst gylne.
Avkjøl kakene litt på platen, løsne dem fra papiret, og avkjøl dem på et plant underlag. Smelt i mellomtiden i vannbad, lys eller mørk, ren spisesjokolade. Smør den ene kakebunnen med sjokoladen.
Stivpisk krem, smak til med konjakk og sukker. Smør kremen over den andre bunen og legg sjokoladebunnen over. Server omgående.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake