Flere resulteter finnes under oppskriften
50 g mykt smør
1 egg
10 havrekjeks
100 g hvetemel
3 ss sukker
Pultostfyll:
3 egg
300 g pultost
1/2 ts revet appelsinskall
50 g sukker
50 g hvetemel
1 dl kremfløte
Forvarm ovnen til 180 C. Rør sammen smør og egg. Knus havrekjeksen og bland den med hvetemel og sukker. Bland alt godt. Smør en rund form på 22 cm i diameter og fordel deigen godt i bunnen av formen. Trykk deigen litt opp mot kanten
Visp sammen eggene til fyllet og bland i pultost og appelsinskall. Rør sammen sukker og hvetemel og rør det sammen med ost- og eggeblandingen. Pisk fløten til krem og vend inn i eggeblandingen til slutt. Hell i formen og stek i 20-30 minutter.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake