Flere resulteter finnes under oppskriften
Mørdeig:
200 g smør eller margarin
1/2 dl sukker
1 lite egg
4 1/2 dl hvetemel
Mandeldeig:
150 g malte mandler
150 g melis
1 eggehvite
stivt syltetøy til pynt
Arbeid alle ingrediensene sammen til en smidig deig. Trill ut deigen til to lengder med ca 5 cm i diameter. Sett disse kaldt.
Skjær lengdene i tynne skiver og legg dem på smurt eller papirkledd stekeovnsplate.
Bland sammen mandler og melis og tilsett eggehvite til massen lar seg sprøyte ut gjennom en kakesprut. Sprøyt en ring mandelmasse rundt ytterkanten på hver kake og legg en syltetøyklatt i midten.
Stek kakene ved 175 C til de har fått fin farge, ca 10 minutter.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake