Flere resulteter finnes under oppskriften
200 g hvetemel
2 ts bakepulver
100 g margarin
100 g sukker
100 g rosiner
1 egg
melk
sukker
(10-12 kaker)
Sikt hvetemel og bakepulver. Smuldre margarin i og tilsett sukker og rosiner.
Rør inn egget og så mye melk at deigen blir som en tykk grøt.
Sett deigen med skje på plate med god avstand. Dryss litt sukker på hver.
Stek kakene midt i ovnen 12-15 minutter ved 220-230 C, til de er sprø og gyllenbrune. La kakene avkjøles på rist.
Dryss litt sukker på før de serveres.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake