Flere resulteter finnes under oppskriften
3 egg
2 1/2 dl sukker
2 1/2 dl hvetemel
1 ts bakepulver
Til dynking:
4 ss rom
4 dl vann
3 ss sukker
Fyll:
1/2 boks hermetiske pærer
1/2 boks hermetiske ferskner
1 liten boks mandarinbåter
røde cocktailbær
Pynt:
1 dl stivpisket fløte
12-16 valnøttkjerner
Visp eggedosis av eggeplommer og sukker. Sikt mel og bakepulver i eggedosisen. Bland lett. Visp eggehvitene stive og skjær dem i røren.
Fyll røren i godt smurt og meldrysset randform. Stek kaken ved 170 C til den er gyllen og fast, ca 40 minutter.
Bland rom, vann og sukker og dynk kaken godt med det.
Anrett kaken på et fat. Fyll godt avrent hermetisk frukt i midten. Pynt kaken med kremtopper og valnøttkjerner.
Server savarin godt avkjølt.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake