Flere resulteter finnes under oppskriften
3 egg
2 dl sukker
1 dl kefirmelk
1 ss honning
revet skall av 2 appelsiner
3/4 dl olje
2 dl hvetemel
2 ss kakao
1 ts kanel
1 ts bakepulver
bringebær til servering
Pisk egg og sukker luftig. Tilsett melk, honning,appelsinskall og olje. Bland mel med kakao, kanel og bakepulver og sikt i dette. Hell røren i en godt smurt form 24 cm i diamater.
Stek på nederste rille i ovnen ved 200 C i ca 30 minutter eller til kaken kjennes tørr. Prøv med en kakenål.
Avkjøl kaken på rist, og dryss på melis ved servering. Server med bringebær og rørt saus av bringebær og sukker.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake