Flere resulteter finnes under oppskriften
Sukkerbrød:
3 egg
2 dl sukker
1 dl hvetemel
1 dl potetmel
1 ts bakepulver
Til formen:
smør eller margarin
griljernmel
Sjokoladekrem:
2 eggehviter
3 dl melis
200 g mykt smør eller margarin
4 ss kakao
1 dl kokos eller malte nøttekjerner
1-2 ss rom
Pynt:
Melisdryss
(2 liter form)
Pisk egg og sukker ekstra godt.
Sikt sammen melsortene og bakepulver. Vend det meget forsiktig i eggedosisen.
Hell røren i smurt og strødd form. Stek kaken i ca 35 minutter. Prøv med en stekepinne om den er ferdigstekt.
Hvelv kaken og la den avkjøle på rist.
Pisk eggehviter og melis stivt og luftig over vannbad. Tilsett det kremmyke smøret, litt om gangen. Bland inn kakao og kokos eller nøtter. Smak til med rom.
Del sukkerbrødet i to bunner. Legg dem sammen med sjokoladekrem mellom.
La kaken stå kaldt til den skal serveres. Sikt et tykt lag melis på toppen like før servering.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake