Flere resulteter finnes under oppskriften
1 sukkerbrød
melk til dynking
FYLL
5 dl kremfløte
sukker
frisk frukt, bær eller hermetisk frukt
1 pakke gelè
PYNT
diverse frukter / bær
400 g marsipan
Del sukkerbrødet i 3 lag og dynk med melk.
Pisk kremfløten med litt sukker. Ta av litt til å ha rundt kakekanter slik at marsipanen får feste. Bland omtrent like deler krem og oppdelt frukt og fyll kaken
Lag gelè etter anvisning på pakken, men bruk 1 dl mindre vann. Avkjøl til den så vidt begynner å stivne.
Fest kakeformringen rundt kaken. Dekk den med frukt / bær. Eventuell hermetisk frukt må renne godt av. Dekk frukten med halvstiv gelè. Sett kaken kjølig sa alt stivner.
Fjern kakeformringen og bre resten av kremen rundt kanten av kaken.
Kjevle ut marsipanen, ca. 10 cm bred og så lang at den rekker rundt kaken. Lag mønster langs den øvre kanten med et lite glass. Fest marsipanen på kaken. Trill restene til to tynne pølser som tvinnes og legges rundt kaken.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake