Flere resulteter finnes under oppskriften
Bunn:
4 dl (130 g) knuste grove kjeks
1/2 dl hakkede nøtter
100 g mykt smør
litt muskat
Fyll:
250 g fløteost naturell
1 dl sukker
3 egg
1 1/2 ts vaniljeessens
Topp:
300 g seterrømme
1/2 ts vaniljeessens
2 ss sukker
2 1/2 ss hakkede nøtter
Bland sammen kjeks, nøtter, smør og muskat. Trykk det ut i bunnen av en rund form, ca 20 cm i diameter.
Bland sammen sukker og ost, og rør til det er mykt. Tilsett vanilje og eggene. Rør godt. Ha røren i formen.
Stek kaken ved 180 C i ca 45 minutter.
Bland sammen rømme, vanilje og sukker og fordel det over kaken. Dryss nøttene over og stek kaken videre i 10 minutter eller til belegget er stivnet. Avkjøl flere timer før servering.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake