Flere resulteter finnes under oppskriften
2 dl hvetemel
2 ts bakepulver
100 g malte hasselnøttkjerner
2 egg
3 dl sukker
100 g smør eller margarin
1 1/2 dl kaffefløte
smør eller margarin + hvetemel til formen
Glasur:
2 dl melis
2 ss kakao
2 ss melk
revet skall av 1/2 appelsin
Pynt:
3 dl kremfløte
1 boks ananas
1 l friske jordbær
Bland mel, bakepulver og nøtter.
Pisk egedosis av egg og sukker. Kok opp smør og fløte. Pisk den varme blandingen inn i eggedosisen. Pisk kraftig.
Rør inn melblandingen. Ha røren i smurt og strødd form. Stek kaken en god halvtime, prøv med en stekepinne om den er ferdigstekt. Avkjøl den.
Rør sammen glasuren og bre den over kaken mens den ennå er litt lunken.
Fyll hullet med ananas og jordbær og stryk kaken med stivpisket kremfløte.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake