Flere resulteter finnes under oppskriften
2 egg
60 g sukker
2 plater (200 g) sjokolade
4 ss kaffe
250 g Per kjeks
grovhakkede nøttekjerner
rosiner
gelètopper
Pisk egg og sukker til eggedosis. Smelt sjokoladen i kaffen og rør det i eggedosisen. Smelt fettet. Tilsett lunkent fett i en tynn stråle i eggedosisen under omrøring. Kle en 1-litersform med matpapir. Legg sjokolademasse og kjeks lagvis med litt rosiner og nøtter innimellom.
Avslutt med sjokolade.
Pynt straks med gelètopper og nøtter.
La kaken stå kjølig.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake