Flere resulteter finnes under oppskriften
125 g smør eller margarin
1 1/2 dl råsukker
2 egg
5 dl revne epler
1 ts vaniljesukker
2 ts kanel
3 ts bakepulver
1/2 ts natron
2 1/2 dl fin sammalt hvete
2 1/2 dl hvetemel
(12 stk.)
Sett ovnen på 175 C og smør og strø formene. Rør smør og sukker porøst og rør i ett og ett egg. Bland de tørre ingrediensene sammen og bland dem i sammen med de revne eplene.
Fyll formene 3/4 fulle og dryss litt råsukker på toppen. Stek i 20-25 minutter.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake