Flere resulteter finnes under oppskriften
1/2 kg smør eller margarin
1 kg sukker
8 egg
1/2 l melk
1 kg hvetemel
4 ts bakepulver
1/2 kg aprikoser
1/2 kg lyse rosiner
1/2 kg fiken
300 g nøtter
La aprikosene få en oppkok i litt vann. Avkjøl, og del dem opp i tynne strimler. Hakk nøttene grovt. Skjær fikener smått opp. Så røres smør og sukker til det er lyst og lett. Tilsett mel, egg og melk vekselvis. Sikt i bakepulver sammen med melet. Tilsett så fruktene. Alt blandes godt sammen.
Fordel røren i to store brødformer, smurte og evt. strødde. Stek kakene ved 180 C, på nederste rille. Ovnstiden er drøyt en time. Forsøk med en tynn trepinne om kakene er gjennomstekt.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake