Flere resulteter finnes under oppskriften
150 g smør
4 1/2 dl hvetemel
1 1/2 dl sukker
1 ss bakepulver
1 egg
2 dl tyttebærsyltetøy
Dryss:
1 1/2 dl havregryn
50 g smør
1 dl sukker
1 ts vaniljesukker
Forvarm stekeovnen til 200 C. Smøret smuldres i melet sammen med sukker og bakepulver. Tilsett egget og elt sammen.
Fordel deigen utover en smurt 20 x 30 cm langpanne. Jevn syltetøyet ut over deigen. Bland sammen drysset, og fordel det jevnt utover kaken. Stek kaken i ca 25-30 minutter, eller til kaken er gyllenbrun og gjennomstekt. Avkjøl i formen og del i biter.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake