Flere resulteter finnes under oppskriften
300 g hvetemel
200 g usaltet smør i 2 cm terninger
100 g melis
1 egg
(ca 650 g deig)
Smuldre mel, melis og smør i en bolle for hånd eller i en matprosessor.
Tilsett egget og kna det inn i deigen, eller kjør deigen raskt sammen i matprosessor.
Pakk deigen inn i plast og la den hvile minst 4 timer i kjøleskapet, gjerne natten over.
Kan oppbevares i opptil 3 uker i fryseren, pakket i plast.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake