Flere resulteter finnes under oppskriften
500 g plommer uten steiner
1 1/2 dl sukker
1 dl hvetemel
1 ts bakepulver
2 dl kremfløte
saft av 1/2 sitron
Legg plommene i en smurt ildfast form. Dryss sukkeret over.
Visp eggene og de to spiseskjeene sukker lyst og porøst.
Bland bakepulveret med melet og bland det forsiktig inn i eggedosisen.
Stivpisk fløten og brett den inn i røren. Smak til med sitronsaft.
Hell røren over plommene og stek kaken midt i ovnen ved 200 C i 30-40 minutter, til røren er stivnet og har fått gyllen farge.
Server kaken i formen uten tilbehør, eller eventuelt med vaniljeis.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake