Flere resulteter finnes under oppskriften
1 1/2 dl kakao
6 dl sukker
1 krm salt
2 ss sirup
2 dl kaffefløte
2 ss smør eller margarin
1 ss vaniljesukker
1 dl hakkede hasselnøtter
litt olje til pensling
( ca 50 stk)
Bland kakao, sukker og salt i en tykkbunnet kasserolle.
Tilsett sirup og fløte, gi blandingen et oppkok på svak varme. Rør om av og til.
Massen er ferdigkokt etter ca 30 minutter. Slipp en dråpe av blandingen i en skål med kaldt vann. Blir den til en kule er massen ferdig.
Tilsett smør eller margarin.
Hell massen i en bolle og pisk til det tykner. Tilsett vaniljesukker og nøttehakk.
Hell sjokolademassen i en form (ca 20 x 20 cm). Pensle med olje og la det stivne.
Skjær sjokoladefudgen i firkanter, pynt med valnøttkjerner og cocktailbær.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake