Flere resulteter finnes under oppskriften
Bunn:
150 g hvetemel
100 g smør
50 g sukker
1 eggeplomme
Fyll:
150 g steinfrie svisker
1/2 dl rom eller portvin
250 g gourmet naturell ost
2 egg
3 ss sukker
1 1/2 dl kremfløte
2 ss maisenna
Smuldre mel og smør. Tilsett sukker og eggeplomme. Rør sammen til en jevn deig. Trykk deigen ut i en kakeform eller paiform med løs bunn, 22 cm i diameter. Prikk den med gaffel og forstek den ved 200 C i ca 8 minutter, slik at den er så vidt gyllen. Avkjøl.
La sviskene ligge i rom eller portvin et par timer. Rør ost, egg, sukker, fløte og maisenna til en tykk krem. Fordel det meste av sviskene i paiskallet og hell resten av romen/portvinen over.
Hell på ostekremen, stikk resten av sviskene halvveis ned i kremen og stek kaken ved 150 C i ca 40 minutter. Avkjøl.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake