Flere resulteter finnes under oppskriften
3 egg
300 g (3 1/4 dl) sukker
2 1/2 dl melk
175 g margarin, smeltet
350 g (knapt 6 dl) hvetemel
3 ss kakao
3 ts bakepulver
GLASUR
75 g margarin
2 ss kakao
3 ss kaffe
200 g melis
190 grader i 25-30 minutter, midterste rille
Pisk egg og sukker til eggedosis. Tilsett melk og smeltet margarin. Sikt mel, kakao og bakepulver. Rør det hele sammen. Fordel røren i en smurt langpanne ca. 30x22 cm.
Stek på midterste rille.
Glasur: Rør sammen halvsmeltet margarin, kakao, kaffe og melis. Stryk glasuren over den lunkne kaken. Pynt straks med hakkede nøtter og kokosmasse.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake