Flere resulteter finnes under oppskriften
1 sukkerbrød av 4 egg (se egen oppskrift)
Fyll:
1/4 l kremfløte og
1/2 l kremfløte
1 l rørte multer
multelikør, vin eller eplesaft til dynking
Lag sukkerbrødet og stek det etter oppskriften. La det avkjøles.
Del sukkerbrødet i tre deler. Dynk bunnen med ønsket væske og la det stå og trekke en stund.
Pisk 1/2 l fløte til stiv krem, gjerne med litt sukker. Rør inn multene, men spar noen til pynt. Ha blandingen mellom lagene og smør det rundt kaken.
Pisk resten av kremfløten (1/4 l) og fyll den i en sprøytepose med tyll. Pynt kaken med multer og med påsprøytet krem.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake