Flere resulteter finnes under oppskriften
4 eggehviter
8 ss sukker
1 knivodd bakepulver
Pisk eggehvitene til riktig stivtog luftig skum. Skjær sukkeret forsiktig inn sammen med bakepulver.
Smør eller papirkle stekeovnsplaten. Sett røren med teskje på platen eller ha den i en sprøytepose med mønstret spiss og sprut små, jevne topper på platen.
Sett brettet inn ved 100 C, midt i ovnen. Stek kakene til de er lette og tørre, men ikke brune. Følg godt med.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake