Flere resulteter finnes under oppskriften
Sukkerbrød:
4 egg
3 dl sukker
3 dl hvetemel
2 ts bakepulver
1 dl kokende vann
smør eller margarin og griljernmel til formen
Pynt:
1 boks ananas, ca 850 g
1 liter bringebær
Pisk eggedosis av egg og sukker. Bland mel og bakepulver og ha det i eggedosisen vekselvis med vannet.
Hell røren i smurt og strødd form og stek den i ca 45 minutter ved 180 C. Prøv med en stekepinne om kaken er helt tørr og gjennomstekt.
Avkjøl kaken på rist. Del den i to bunner
Skjær noen fine pyntebiter av ananasen og finhakk resten.
Legg den ene kakebunnen på serveringsfat, dynk med ananassaft og dekk med hakket ananas og bringebær. Legg den andre kakebunnen oppå, dekk med hakket ananas og topp med de fineste bringebærene.
Plasser pyntebitene rundt kanten av kaken.
Server stivpisket kremfløte ved siden av.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake