wappfodd.net har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
Her er lenker til andre matsider.
Mål, vekt og temperatur - matlidenskap.no
Spennende, enkle og tradisjonelle oppskrifter - Oppskrift.no
Matsiden - matsiden.no
NRK Mat - Oppskrifter og inspirasjon
Oppskrifter - Aperitif.no
godt.no
Mat - Klikk.no
Lenker til kokebøker jeg er blitt anbefalt.
Salt, Fat, Acid, Heat /v Samin Nosrat
Her er lenker til sider som har fanget min oppmerksomhet. Nyeste øverst.
Matoppskrifter, ernæring, mat og helse - LHL
Mickies Recipe - Food.com
Fool Your Friends With This Three-ingredient Cheater’s Crème Brûlée - Lifehacker
Du har sannsynligvis stekt kjøttdeig feil i alle år - KK
Mugg og matvarer: Knuser frysermyte - DinSide
Vakuumpakke mat: Supersmart vakuumtriks! - DinSide
Dette kan fryses: Advarer: - Du kan bli syk - DinSide
Norsk mat var godt krydret i middelalderen - Forskning.no
Nobelprisvinders råd: Sådan skal du koge din spaghetti - AVISEN.DK
Brokkolisuppe med eple - LHL hjertekampen
Here's what happens to your brain when you give up eating sugar - Raw Story
Jesper har brugt syv år på at lave Danmarks bedste bøfsandwich - DR
Paul Hollywood's Wagon Wheels Biscuits - The Great British Bake Off | The Great British Bake Off
Har du prøvd å bake egg i ovnen? - Coop Prix
Toast sandwich - Wikipedia
The Best Spotted Dick - Google søk
It Doesn't Matter Much Which Fiber You Choose – Just Get More Fiber! - Duke Today
Olivenolje til steking - ja eller nei? - godt
Matolje-guide: Slik velger du riktig olje - godt
Slik hardkoker du egg i ovnen - KK
How to Make Chocolate Soufflé - Sally’s Baking Recipes
World Chocolate Day 2022: Try These Chefs' 4 Delicious Chocolate Recipes - Newsweek
Seaweed and 3D printers: Chile's innovative approach to feeding kids - AFP
20 classic French dishes everyone needs to try - CNN Travel
What makes smoky, charred barbecue taste so good? The chemistry of cooking over an open flame - The Conversation
Disse matfellene koster deg dyrt - Din Side
How the hamburger became an American staple -- and where to get classic burgers today - CNN Travel
Derfor får du brød og smør på restaurant mens du venter på maten - Avisa Oslo
See the world's best food photographs of 2022 - CNN Travel
Munchies - VICE
Apricot chicken - taste.com.au
Hjemmelaget Italiensk gryte - Godt.no
Matråd ved forstoppelse - Lommelegen
Why you shouldn’t wrap your food in aluminium foil before cooking it - Raw Story
14 merkepliktige allergener - matinfo.no
– Å putte melk i eggerøre er en generaltabbe, sier restaurantguruen - Dagsavisen
When Norwegians Went Dry: Part 1: Ancient Moon shining - BIVROST Stories
When Norwegians Went Dry: Part 2: The Prohibition Age - BIVROST Stories
Brennevinforbudet 1919 - Store norske leksikon
Women used to dominate the beer industry – until the witch accusations started pouring in - The Conversation
Chicken Parmesan Recipe - Allrecipes
Robotic Lasers Cook Food With Unparalleled Precision - scitechdaily.com
Creating New Meat Alternatives With 3D Printing - And Cocoa Butter - scitechdaily.com
Star Baker Nadiya Hussain Shares Her Personal Scone Recipe - The Daily Beast
Octopuses, crabs and lobsters to be recognised as sentient beings under UK law following LSE report findings - LSE Home
Ny rapport: Blekkspruter, krabber og hummer føler smerte - ABC Nyheter
8 Fresh Ways with Hummingbird Cake That Can't Get Any Sweeter - Southern Living
Ta vare på egge-vannet - Dinside
Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok - MatPrat
Hva gjør du med surdeigsstarteren? - Dinside
Tomatguide: Slik velger du riktig - godt.no
Spotted dick recipe | BBC Good Food
Food52’s Genius Recipes Column
Belgian Fries - Google
Food - Salon.com
That's not a burger – THIS is a burger. Does Australia have a hamburger problem? | Opinion | The Guardian
Aussie Burger With The Lot • Curious Cuisiniere
Sunnere blåbærmuffins med yoghurt og rips – uten smør - Vektklubb
Disse matvarene bør du ikke ha i kjøleskapet - Godt.no
Slik gjør du sunnere valg av fast food - Vektklubb
Bruke vin i saus - Dette gjorde vi med vinrestene - Dinside
Ikea dropper kjøtt i kjøttbollene - Dagbladet
Pumpkin Pie - LA Times
Stor melguide: Slik velger du rett mel - godt.no
Tesla engineer retools sad, old chocolate chip for max taste and melt | New York Post
Har du oversaltet maten? | KK | Prøv evt. poteten
Noodle recipes | BBC Good Food
Bessara: The Dip To Make When You Need A Break From Hummus And Guac | HuffPost Life
The ingredients that Australia's top chefs can't live without at home - Good Food
The Science of Sourdough: A perfect love story of yeast and bacteria - physicsbuzz.physicscentral.com
Tomt for gjær? Lag din egen - Dagbladet
Nå er tiden inne for gi kjærlighet til en surdeig - godt.no
Why Atlantans Buy Their Produce on the Subway - POLITICO
Nyttig kaffegrut. Ikke kast denne! - Dinside
Court rules against Marc Veyrat in Michelin 'cheddar gate' soufflé case - CNN
Why Michelin chefs are handing back their stars - CNN
The Creamy Gorgonzola Pasta My Mom’s Been Making Since the ’80s - food52.com
Idas ribberåd: - Garantert suksess - Dagbladet - Jeg tror jeg prøver denne i år (2019).
Slik tar du kontroll over porsjonene - vektklubb.no
Ha alltid salt ved komfyren - Dinside
Rock Salt Vs. Sea Salt: SPICEography Showdown - Selv så bruker jeg havsalt til daglig.
Maten du ikke visste at du kan fryse ned - Dinside
Mål, vekt og temperatur
Dyrlægens natmad
Earliest evidence of the cooking and eating of starch
Here’s how food companies intentionally make their products addictive — and literally make us sick – Alternet.org
Ban on artificial trans fats in NYC restaurants seems to be working | Science News
Test: Prøv en vaskevaffel! - DinSide
Daily fried chicken linked to 13% higher risk of death - CNN
Slik skal du oppbevare rå kylling - Godt.no
Merkesjekken 2018 - Mattilsynet: Fant feil på åtte av ti brød - Dagbladet
Why So Many Recipes Call for a 350-Degree Oven - Tasting Table
High-fiber diet linked to lower risk of death and chronic diseases - CNN
Hvor mye julemat skal du beregne per person? | SPAR
Dette er maten du ikke får lov til å ta med på reise - Dinside
What Foods Are Banned in Europe but Not Banned in the U.S.? - The New York Times
Reiste seg og forlot Oslo-restaurant i sinne: - Smakte ikke som i butikken - Dagbladet
Slik reduserer du saltinntaket i maten din - Vektklubb
Mener karbokutt kan forkorte livet med fire år - men ekspertene krangler - Dagbladet
Lysprikkfisk fra 1000 meters dyp kan bli en del av framtidas kosthold - Dagbladet
BBC - Travel - Why the UK has so many words for bread
Grilling Turns Back to an Ancient Fuel: Wood - The New York Times
Bruk aluminiumsfolien riktig - Professor: - Ikke gjør dette! - Dagbladet
ymer - Store norske leksikon
A New Vaccine Switches Off Peanut Allergies in Mice After Just 3 Doses - Sciencealert
Tests on Captain Cook's sweet potato fuel row over how crop reached Polynesia | Science | The Guardian
Derfor skal du ikke skylle rå kylling - Godt.no
Salgstrikset som gjør oss fete | ABC Nyheter
Kalde pølser: - Dette visste du garantert ikke om kalde pølser - KK | Inkluderende, ekte og med glimt i øyet
Faktisk.no: Nei, fruktsukker er ikke sunnere enn vanlig sukker - Dagbladet
Varmtvann i matlaging - - Vi bør være forsiktig med å bruke varmt vann fra springen til matlaging - KK
Strømbrudd - Dette må du ha i hus for å overleve ei uke uten strøm - DinSide
Pølse i brød - Wikipedia
Hot dog - Wikipedia
Grensehandel i Sverige produkter med juks - Dagbladet
De fleste tror, at knækbrød er sundt, men: Har du kigget bag på pakken? | BT Test - bt.dk
Ikke varm opp ris og pasta dagen derpå - Dagbladet
Res Obscura: What Did 17th Century Food Taste Like?
Slik oppbevarer du brød - Dagbladet
Økende svindel med olivenolje, krydder og honning: - Ekspert: Slik jukser de med maten din - Dagbladet
Smakstest av Spaghetti à la Capri: - Spaghetti à la Capri: Italienerne liker sausen, men én ting får slakt: - Dette er ikke pasta - Dagbladet
Nei! Stopp! Ikke spis sushi sånn! - Mat
Bacon eller beiken? - Noregs Mållag
Slik steker du bacon perfekt - Obs: Storhandel lønner seg - Coop
Hvor lenge holder egg seg: - Norske egg har nesten evig liv - Dagbladet
Ernæringstest av müsli, crüsli og granola - Dagbladet
Ti norske pizzaproffer gir deg sine beste tips til supersprø bunn og topp smak på lørdagspizzaen - Proffenes beste pizzatips - Dagbladet