Flere resulteter finnes under oppskriften
4 egg
4 dl sukker
2 ss varmt vann
2 dl hvetemel
2 dl potetmel
1 ts bakepulver
Smørkrem:
250 g smør
125 g melis
1 eggeplomme
1 ss hvetemel
2 1/2 dl melk
Forvarm stekeovnen til 180 C. Smør og strø en 22 cm springform.
Egg og sukker piskes til eggedosis. Bland i vannet, og sikt i det tørre til slutt.
Hell i formen og stek i 30-40 minutter.
Smør og melis røres hvitt. Eggeplommen has i. Rør inn hvetemelet, og tilsett melken. Gi det hele et oppkok under omrøring. Kremen må ikke koke. Avkjøl.
Spre et tykt lag med smørkrem over kaken og pynt med krokan og glasserte mandler.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake