Flere resulteter finnes under oppskriften
100 g smør eller margarin
1 dl sukker
1 egg
3 dl hvetemel
1 ts bakepulver
smør eller margarin samt strøkavring til formen
1 dl bringebærsyltetøy
Rør smør og sukker hvitt og luftig. Tilsett egg og rør kraftig.
Bland mel og bakepulver. Rør dette inn i eggeblandingen.
Ha ca 3/4 av deigen i en smurt og strødd form.
Legg på syltetøy, og fordel resten av deigen over syltetøyet.
Stek kaken ved 200 C i 35 minutter, eller til den er gjennomstekt. Kontroller gjerne med en pinne. Kommer pinnen tørr ut er kaken ferdig.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake