Flere resulteter finnes under oppskriften
1 sukkerbrød (22-24 cm)
vann + konjakk eller likør til dynking
100 g mandler
2 dl sukker
5 dl kremfløte
krokan
sjokolade
Del sukkerbrødet i tre lag. Dynk bunnene med vann blandet med litt konjakk.
Grovhakk mandlene. Smelt sukkeret til lyst brunt. Rør i mandlene og la alt bli gyllenbrunt. Hell krokan på stekeplate og avkjøl. Knus krokanen med en flaske.
Pisk halvparten av fløten. Bland i halvparten av krokanen og fyll to lag. Pisk resten av fløten. Dekk kaken med kremen.
Dryss kaken med krokan og pynt med sjokolade.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake