Flere resulteter finnes under oppskriften
Bunn:
4 egg
2 dl sukker
1 dl hvetemel
1 dl potetmel
1 dl kakao
1 ts baakepulver
Fyll:
4 dl kremfløte
2 dl rørte tyttebær
ev. litt sukker
Pynt:
2 dl kremfløte
sjokoladeblader
dypfryste tyttebær
Pisk eggedosis av egg og sukker. Bland mel, potetmel, kakao og bakepulver og sikt det i eggedosisen. Vend det forsiktig inn. Hell røren i en godt smurt form, 24 cm i diamater. Stek kaken ved 175 C i nedre del av ovnen i ca 40 min. Avkjøl den i formen.
Del kaken i tre bunner og fyll den med pisket krem blandet med rørte tyttebær.
Pisk fløten og dekk kaken med krem. Pynt med sjokoladeblader og hele tyttebær.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake