Flere resulteter finnes under oppskriften
200 g smør eller margarin
2 1/2 dl sukker
3 egg
2 1/2 dl stenfrie finskårne dadler
revet skall av 1/2 sitron
4 dl hvetemel
1 ts bakepulver
1/2 dl kremfløte
smør eller margarin og mel til formen
Rør smør og sukker porøst.
Tilsett eggene, ett om gangen.
Strø ca 1 dl hvetemel over dadlene, bland dem i røren sammen med sitronskallet.
Tilsett resten av melet iblandet bakepulver. Og til slutt fløten.
Hell røren i en smurt, melstrødd form, ca 2 liter. Stek kaken ved 175 C ca 1 time.
La kakene kjølne en stund, hvelv den ut av formen.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake