Flere resulteter finnes under oppskriften
225 g hvetemel
1 2/3 ts vaniljesukker
1 ts bakepulver
3 egg
3 ss melk
1/2 dl honning
75 g usaltet smør
500 g kirsebær
(20 stk)
Sikt hvetemel, vaniljesukker og bakepulver i en bolle.
Pisk egg, honning og melk godt sammen. Tilsett melblandingen og rør til konsistensen er som pannekakerøre. Rør inn smeltet smør.
La deigen hvile i 30 minutter. Sett ovnen på 230 C.
Klargjør frukten og fjern steinene i kirsebærene.
Rør bærene inn i deigen og hell blandingen i små smurte kakeformer, eventuelt muffinsformer.
Stek kakene i 20 minutter eller til en strikkepinne er tørr når du stikker i kakene med den. La kakene avkjøles 5 minutter. Hvelv dem deretter på bakerist. Server kakene varme eller kalde.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake