Flere resulteter finnes under oppskriften
Bunn:
75 g smør
100 g hvetemel
1 ss sukker
1 eggeplomme
Fyll:
250 g gourmet naturell ost
3 dl lettrømme
3 egg
1 eggehvite
1 dl sukker
saft og finrevet skall av 1 sitron
Bland alt til bunnen og trykk deigen ut i en kakeform på 24 cm i diameter. Pensle bunnen med litt av eggehviten og forstek den lett gyllen ved 200 C i ca 15 minutter.
Bland ingrediensene til fyllet og stek ved 150 C i ca 1 time til fyllet er stivt. Spis kaken varm eller kald. Pynt gjerne med frukt eller hakkede mandler og rosiner.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake