Flere resulteter finnes under oppskriften
1 sukkerbrød 24-26 cm i diameter
4 plater gelatin
4 eggeplommer
50 g sukker
2 ts vaniljesukker
3 dl kremfløte
200 g jordbær
innholdet i et par pasjonsfrukter
kokende vann
pynt med eksotiske frukter og sjokolade
Del sukkerbrødet i to. Sett formringen på et fat og legg det ene laget i. Det andre kan fryses og brukes senere. Legg gelatin i kaldt vann ca 10 minutter. Visp eggeplommene, sukker og vanilje til eggedosis.
Klem vannet ut av gelatinen og rør inn 1/2 dl kokende vann. Avkjøl noe og bland med eggedosisen.
Kjør jordbær i en food processor og bland det inn i kremen sammen med innholdet i pasjonsfruktene. Pisk fløte til stiv krem og vend den inn.
Fordel fromasjkremen over kakebunnen og jevn den pent ut. La kaken stå i kjøleskap til fromasjen har stivnet.
Før servering pensles overflaten med litt smeltet eplegele. Pynt med ønskede bær og frukter når formringen er fjernet. Fordel tynne sjokoladeflak rundt kanten, eller pisk mer krem og sprøyt på.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake