Flere resulteter finnes under oppskriften
250 g smør eller margarin
5 dl hvetemel
1 ts bakepulver
250 g Cottage Cheese
smør eller margarin til stekeplatene
3 dl fruktmos
1 vispet egg til pensling
Hakk sammen smør, mel og bakepulver rett på bakebordet.
Tilsett Cottage Cheese og arbeid deigen glatt og jevn. Sett den i kjøleskapet ca 30 minutter.
Kjevle ut deigen til 3 mm tykkelse. Lag rundinger med form eller glass.
Legg kakene på smurt plate, legg en klatt fruktmos på hver.
Brett opp kantene omkring fruktmosen og trykk til. Kantene holder bedre sammen hvis vi fukter dem litt med vann.
Pensle kakene med vispet egg. Stek dem midt i ovnen ved 225 C i 10-15 minutter.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake