Flere resulteter finnes under oppskriften
250 g smør
400 g sukker
2 egg
500 g hvetemel
100 g korinter
100 g sukat
2 ts kanel
1 ts kardemomme
1/2 ts nellik
1 ts natron
1 ts bakepulver
Forvarm stekeovnen til 180 C. Smør og strø en 25 x 35 cm langpanne.
Smør og sukker røres hvitt. Rør inn eggene, ett etter ett. Tilsett melet og de øvrige ingrediensene.
Røren fylles i langpannen og stekes i 60 minutter.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake