Flere resulteter finnes under oppskriften
175 g smør eller margarin
250 g mørk sjokolade
200 g sukker
3 egg
1/2 ts kanel
1/2 ts kardemomme
75 g hvetemel
100 g valnøtter
Smelt smør og sjokolade sammen på svak varme. Skill eggene og pisk eggeplommer og sukker tynt. Rør i smeltet og litt avkjølt sjokoladeblanding. Hakk valnøtter grovt. Bland sammen kanel, kardemomme, mel og halvparten av valnøttene og rør dette forsiktig i deigen. Pisk eggehvitene stive og fold dem i deigen med lett hånd.
Ha deigen i en bakepapirkledd, liten langpanne. Dryss over resten av valnøttene. Stek kaken ved 180 C midt i ovnen, 25-30 minutter. Kaken skal være litt luftig i midten. Skjær den kalde kaken i biter og server med is, krem og rørte bær.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake