Flere resulteter finnes under oppskriften
3 egg
125 g sukker
100 g hvetemel
1 ts bakepulver
2 ss kakao
125 g smør
150 g melis
1 ss kakao
Pisk egg og sukker til eggedosis. Sikt hvetemel, bakepulver og kakao og rør det forsiktig i eggedosisen.
Lag en form av smørpapir, 25 x 30 cm. Smør formen og ha deigen i.
Sett formen midt i ovnen ved 225 C i ca 40 minutter til den er pent brun.
Ha smørpapir på benken og dryss sukker på det. Vend kaken ut på papiret og rull den sammen med en gang. La kaken avkjøle.
Lag fyll: Rør smør og melis hvitt. Rull kaken forsiktig ut og fordel halvparten av fyllet i. Rull kaken sammen og legg den på fat. Resten av fyllet blandes med 1 ss kakao og has på kaken. Lag mønster med en gaffel.
Dryss over litt melis og pynt med kristorn eller annen pynt.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake