Flere resulteter finnes under oppskriften
Stort hjerte:
8 egg
200 g sukker
200 g hvetemel
1 1/2 ts bakepulver
Lite hjerte:
3 egg
75 g sukker
75 g hvetemel
3/4 ts bakepulver
Fyll:
4 dl bringebærsyltetøy
7 dl kremfløte
Pynt:
2 dl kremfløte
1 kg marsipan
marsipanroser
Lag to rører. Pisk egg og sukker til eggedosis, sikt i mel tilsatt bakepulver. Ha rørene i smurte former og stek dem på nederste rille i ovnen ved 175 C i ca 30 minutter. Har du ikke hjerteformer, så stek bunnene i langpanne, skjær dem ut i hjerteform og sett dem sammen.
Del hjertene i to og fyll dem med pisket krem tilsmakt med bringebærsyltetøy.
Pisk mer krem og bre et tynt lag over begge hjertene. Kjevle marsipanen tynt ut og kle begge hjertene. Sett hjertene oppå hverandre og fest et gullbånd rundt. Pynt med marsipanroser.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake