Flere resulteter finnes under oppskriften
Bunn:
5 eggehviter
50 g sukker
30 g hvetemel
100 g finmalte mandler
100 sukker
Sjokolademousse:
200 g mørk sjokolade
6 eggeplommer
3/3 dl sukker
1/2 l kremfløte
2 ss konjakk
Pisk eggehvitene stive. Tilsett sukker litt etter litt, og pisk til stiv marengs. Vend forsiktig i siktet mel, mandler og resten av sukkeret.
Smør deigen ut på tre sirkler på bakepapir, 22 cm i diameter. Stek bunnen ved 200 C midt i ovnen i ca 10 minutter til de er gylne.
Legg en mandelbunn i en plastfôret, rund form. Fordel halvparten av moussen på. Legg på nederste bunn og fordel resten av moussen over. Legg på den siste bunnen. La kaken trekke i kjøleskap minst 4 timer før servering.
Ta kaken ut av formen og legg på fat. Pynt med smeltet sjokolade. Pynt med sukrede rips eller andre bær.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake