Flere resulteter finnes under oppskriften
100 g margarin
100 g ( vel 1 dl) sukker
2 egg
120 g (2 dl) hvetemel
1 ts bakepulver
3 epler
10 hakkede mandler
litt kanel eller ingefær
2 ss sukker
Rør margarin og sukker hvitt. Rør inn eggene. Bland mel med bakepulver. Fordel røren i en smurt, rund form (22 cm). Legg eplebåter over. Dryss hakkede mandler, litt kanel og sukker over før steking i 30 minutter på nederste rille. 200 C.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake