Flere resulteter finnes under oppskriften
1 sukkerbrød av 6 egg (se egen oppskrift)
Fyll:
1 l kremfløte
1 boks hermetiske ferskener
Pynt:
400 g marsipan
Del det avkjølte sukkerbrødet i tre bunner. Dynk dem med laken fra ferskenboksen. Pisk kremfløten og skjær fersknene smått opp.
Fordel ferskenbitene på to av kakebunnene og ha et kremlag over. Ha også et tynt lag krem oppå kaken.
Kjevle ut marsipan mellom to plastflak. Den skal ha en diameter som tilsvarer kakens. Legg marsipanlokket på toppen. Ha resten av den piskede kremen i en sprøytepose med stjernetyll og pynt rundt alle kantene med dette.
Pynt kaken med stork eller baby, og med marsipanroser og blader.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake