Flere resulteter finnes under oppskriften
4 egg
1 1/4 dl sukker
2 dl hvetemel
1 1/4 dl potetmel
150 g hakkede valnøttkjerner
Fyll:
2 dl kremfløte
1 ss sukker
1 ss pulverkaffe
1 liten boks hermetiske mandariner
Visp eggeplommene med sukkeret. Bland i mel og valnøttkjerner.
Visp eggehvitene stive og skjær dem forsiktig inn i deigen. Ha deigen i en smurt og strødd randform eller en rund form.
Stek kaken på nederste ribbe ved 225 C i ca 30 minutter, til den er pent brun og gjennomstekt. La den avkjøles.
Visp fløten med sukker og smak den til med pulverkaffe.
Del kaken i to og ha halvparten av kremen inni. Resten has oppå.
Serveres pyntet med mandarinbåter.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake