Flere resulteter finnes under oppskriften
200 g smør eller margarin
200 g sukker
4 egg
150 g hvetemel
50 g potetmel
1 ts bakepulver
2 ss kakao
smør til formen
Smør og sukker røre luftig. Eggene tilsettes, et om gangen, under kraftig pisking. Rør i mel blandet med bakepulver og potetmel.
Ta av 1/4 av deigen og bland inn siktet kakao.
Ha deigen i en godt smurt form og legg det mørke øverst. Bland lett med en gaffel til "tigermønster".
Stek kaken ved 175 C ca. 45 minutter. Kjenn med en kakenål om den er gjennomstekt.
La kaken stå litt i formen før den avkjøles på rist. Kaken kan fryses.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake