Flere resulteter finnes under oppskriften
deig:
3 egg
150 g sukker
125 g mel
1/2 ts bakepulver
fyll:
1-2 bananer
2 clementiner
2 epler
50-100 g marsipan
kokos
1/2 dl portvin
Pisk eggene med sukker til eggedosis. Sikt sammen mel og bakepulver og ha det i deigen i en godt smurt rund form, ca 22 cm i diameter.
Skrell frukten, skjær bananene i skiver og del clementinene og eplene i båter. Legg frukten i pent mønster på deigen og fordel revet marsipan og ett lett dryss med kokos oppå. Hell så portvin over.
Stek kaken ved 175 C i 40-50 minutter.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake