Flere resulteter finnes under oppskriften
200 g hvetemel
100 g smør
50 g revet ost, sveitserost, jarlsberg eller norvegia
½ krm kajennepeper
Fyll:
3 dl revet ost
3 dl fløte
2 egg
salt
pepper
Bland sammen mel, smør, ost og kajenne til deigen, og tilsett litt vann hvis den virker tørr. La den hvile i kjøleskapet minst 30 minutter.
Kjevle den ut og kle en form med løs kant og bunn, ca 24 cm i diameter. Prikk bunnen godt. Dryss revet ost over bunnen.
Skill eggene og rør eggeplommene sammen med fløte. Visp hvitene stive og vend dem inn. Smak til med salt og pepper og hell massen over osten.
Stek kaken ved 200 C nederst i ovnen ca 30 minutter, til den er stivnet og gyllen på toppen. Server den varm med salat til.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake